uitdeukset

Bestel
  • Beschrijving

let op lijmpistool is niet bijgeleverd

Productbeschrijving

Uitdeukset - Pops-A-Dent - gemakkelijk je auto uitdeuken!

Deukje in de auto? Gebruik Pops-A-Dent – Uitdeukgereedschap!
Het gebeurd ons allemaal wel een keertje, een deukje in de auto rijden omdat je een paaltje over het hoofd hebt gezien óf misschien is er wel iemand tegen jouw auto aangereden zonder een briefje achter te laten. Gelukkig kun je zelf iets aan de deuk doen met dit uitdeukgereedschap Pops-A-Dent waardoor het je veel geld bespaart.

Een auto laten uitdeuken kost nogal wat geld maar dit gereedschap doe je het super snel en gemakkelijk zelf. Autogereedschap is een must in de garage want het komt altijd wel een keer van pas. Dit uitdeukgereedschap is ook leuk om cadeau te geven aan een auto klusser, een hobbyist of een lieve opa of vader.

De kit van Pops-A-Dent uitdeukgereedschap is speciaal samengesteld zodat je zelf een deuk uit de auto kunt halen. Deze kit is ontwikkelt in Amerika en wordt gebruikt door bijna alle professionele auto-body experts.

In de kit zit bijvoorbeeld een gepatenteerde boogbrug die er samen met het lijm systeem ervoor zorgt dat je bijna alle oppervlakkige deuken kunt verwijderen zonder beschadigingen van het oppervlak van je auto.

Hoe gebruik je de Pop-A-Dent uitdeukgereedschap?

- Stap 1: Ten eerste plaats je de lijmstift in het lijmpistool en laat je het drie tot vijf minuten opwarmen. Doe daarna voldoende lijm op de bijgeleverde pads.
- Stap 2: Plaats vervolgens zo snel als mogelijk de pad op jouw deuk en wacht dan totdat de lijm hard wordt.
- Stap 3: Nu kun je het Pops-A-Dent handvat over de deuk plaatsen.
- Stap 4: Draai daarna aan de schroef totdat de pad los springt.

Voilà, jouw deuk is verdwenen!

Waaruit bestaat de uitdeukgereedschap kit?


- Een Pops-A-Dent handvat
- Een schroef
- Een potlood om lijmresten mee te verwijderen
- vijf pads in verschillende groottes